Beoordelingen van Restaurant Michiu Amsterdam

Recente recensies van Restaurant Michiu Amsterdam

5 sterren na 44 reviews

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Op de beloofde tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel erg lekker, ook de vega opties zijn zeer smakelijk!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is hele goede kwaliteit sushi, maar online halen ze niet de beleving die men in het restaurant heeft. Verpakking armoedig. Uur te laat bezorgd. Voor het middenprijssegment zou het uitstekend zijn geweest, maar voor een exclusief sushi restaurant had het veel beter gekund.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer top!! en lekker op tijd, ga zo door jongens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top eten hier!! Echt zoooo lekker !!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Beste Sushi in town!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top restaurant!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Amsterdam! Altijd aardig en op tijd. Vooral zo blijven doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd!!! Kom snel weer terug, hopelijk om weer in het restaurant te eten. Groet, Lisette

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk helemaal super!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit geweldig alleen lang moeten wachten.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer 6 gangen menu besteld, wederom alle gerechten uitstekend !!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalig en perfecte service

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom voortreffelijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke smaken Gewoon top!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

👍

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb genoten , twijfelde nog even of de kwaliteit hetzelfde zou zijn als dat je er echt zou zitten maar het was top. Zat met me ouders en me gabbers ouderwets gezellig alsof ik aan de ronde tafel bij jullie zat !

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ever ! Prijzig maar kwaliteit .

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk !! Aanrader!! Bezorging liet op zich wachten, dat was jammer....bezoek moest op tijd weg ivm avondklok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van top kwaliteit. Wat duurder dan gemiddeld maar dan heb je ook wat!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

`best bewaarde geheim in adam heerlijke aziatische sushi .. ware smaakexplosies ...als je echt iets lekkers wilt prijs /kwaliteit echt in verhouding ! let op : alleen voor levensgenieters !!!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weert fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!! Best sushi in town :-)

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was delicious! Will order again!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Bezorger had niet in de hal aangebeld, zoals door mij gevraagd, maar stond voor de deur op 1 meter afstand

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na twee uur wachten hebben we de bestelling zelf maar geannuleerd. Er was totaal geen zicht op wanneer de bestelling zou komen. Elke keer dat we belden werden we aan het lijntje gehouden dat de bestelling binnen korte tijd zou arriveren. Aan de andere kant van de lijn was het grote chaos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 7 besteld 10 uur pas is het eten bezorgt . En dan ook nog eens ijskoud ! Belachelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om positief te beginnen, sushi is top, zoals altijd! Helaas is de bezorging voor 2de week op rij niet op orde. 18.00 besteld met de vraag om 20.30 te bezorgen. 22.15 kreeg ik mijn bestelling. Helaas zonder stokjes en soya saus. Ook was de bestelling niet helemaal compleet, ik miste Edamame. Contact opgenomen met Michiu. Ik heb begrip voor de situatie, ook bezorging met enige vertraging, maar er zijn wel grenzen. Omdat de sushi zo lekker is, blijf ik het proberen en wil ik het nog een 3de kans geven, maar 1 tip.... Wees eerlijk en duidelijk over de vertraging.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten was super bereid

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend heerlijk! Groetjes uit Brabant.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Werelds!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Normaal gesproken kom ik hier eten in het restaurant, maar afhaal is net zo lekker! 👌🏻 20 min rijden vanuit Zaandam, maar zeker de moeite waard.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk. Maar wederom 45 minuten moeten wachten terwijl we ruim op tijd besteld hadden. Daar zou echt wel wat aan gedaan mogen worden.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

de sushi's waren zalig zoals altijd, hebben ons wel een beetje verbaasd over de Peking eend die kwam zonder krokante korst,wel met hoisin maar verder geen garnering voor in de pannenkoekjes erbij, was wel een beetje kaal !

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 gangen verrassingsmenu was heel erg lekker ! Mooie mix van de verscihillende Aziatische keukens !